Kaliopi - Dona (Евровидение 2016 Македония) - текст песни

Kaliopi - Dona (Евровидение 2016 Македония)

Од сите малечки нешта
Ова најмногу вреди
Од сите големи мисли
Од цел мој свет
И кога назад се вртам
Ти си стално тука
Како скриена сенка
Тивок божји цвет

За сè што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Дона гледај ме
И насмеј се
За мене

Дона, Дона, Дона, Дона,
Моја сила, светлост, сјај
Ме правиш силна знај,
О Дона верувај
Во мене верувај

Од сите малечки нешта
Ова најмногу вреди
Од сите големи мисли
Од цел мој свет
Знам кому припаѓам
И каде тоа радост ме чека
Одам до облаци мали
На бисерни скали

За сè што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Дона гледај ме
И насмеј се
За мене

Дона, Дона, Дона, Дона,
Моја сила, светлост, сјај
Ме правиш силна знај,
О Дона верувај
Во мене верувај

Дона, Дона, Дона...
Дона
Во мене верувај
При любом копировании текста песни активная ссылка на источник morepesen.ru обязательна!

Нашли ошибку в тексте? Обязательно сообщите нам о ней! В теме письма укажите: "Kaliopi - Dona (Евровидение 2016 Македония) текст" и предложите исправленный вариант песни.
Покажите этот текст своим друзьям!
блог: 
почта: 
форум: 
* Материалы, представленные на сайте текстов песен, предназначены для ознакомления.